Tietoa minusta

Mottoni:

Strive not to be a success, but rather to be of value.

Albert Einstein

Viena Loire-Pohjakallio

Olen Tietoisesti Consultingin perustaja ja yrittäjä. Olen talouden ja projektinhallinnan ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella. Talouspäällikkönä ja esimiehenä olen toiminut viidentoista vuoden ajan eri yrityksissä ja järjestöissä. 

Minulla on vankka kokemus sekä yritysten että järjestöjen taloudesta, alkaen kirjanpidosta ja päätyen haastaviin talousanalyyseihin ja strategisiin kokonaisuuksiin ja yrityskauppoihin. Olen tottunut esiintymään ja kouluttamaan ihmisiä.

Projektinhallinta on lähellä sydäntäni, sillä nautin muutoksesta, uudistumisesta ja uuden kehittämisestä. Olen työurani aikana osallistunut lukemattomiin erilaisiin talouden järjestelmäprojekteihin ja muihin kehityshankkeisiin. Välillä projektiryhmän jäsenenä, useimmiten projektipäällikkönä. 

Olen myös coach, positiivisen psykologian harjoittaja ja mindfulness-ohjaaja. Positiivinen valmentava ote on automaattisesti mukanani kaikenssa mitä teen konsulttina. Minun kanssani on helppo tulla toimeen. Elämänmyönteisenä ja iloisena ihmisenä säteilen sitä toivottavasti ympärillenikin. 

Koulutukseni:

Brain-based Coach, Positive Psychology Practitioner, Lean Six Sigma Green Belt, JET - johtamisen erikoisammattitutkinto, Master of Applied Sciences Economics and Business Administration (lopputyö kesken), Tradenomi, liiketalous ja hallinto. 

Tarkemmat tiedot löytyvät Linkedin -profiilistani.